Ta ditt företag till nästa nivå!

Dina medarbetare är antagligen den viktigaste tillgången du har i ditt företag. Med våra insatser inom företagshälsovård hjälper vi dig att ta hand om dina medarbetare och arbetsmiljön och erbjuder en rad olika tjänster och skräddarsyr materialet utifrån dina önskemål.

Företagshälsovård

Våra Tjänster

Tveka inte att höra av dig så går vi igenom dina önskemål och sätter ihop ett koncept som passar just ditt företag!

Behandling

Vi samarbetar gärna med ditt företag och erbjuder behandling för dina medarbetare. Detta kan till exempel vara aktuellt för medarbetare med akuta eller långvariga besvär men kan även innebära förebyggande behandling för att minska risken för att drabbas av arbetsrelaterade skador och muskelvärk. Behandlingarna sker på vår klinik eller ute hos er.

Ergonomirond

När vi gör ergonomironder går vi runt till varje medarbetares arbetsplats och analyserar arbetsmiljön, korrigerar och ställer in arbetsutrustningen individuellt samt ger råd till medarbetaren.  Efter ronden sammanställs en rapport med eventuella åtgärder och om aktuellt förslag på ergonomiska hjälpmedel. 

Auskultation

När vi genomför auskultationer undersöker vi ergonomin och den fysiska arbetsmiljön på plats genom observation av det dagliga arbetet. I anslutning går vi vid behov igenom eventuella förbättringsförslag med medarbetarna på plats. Efter insatsen sammanställer vi en rapport med vår bedömning och rekommendationer om framtida förebyggande åtgärder.

Föreläsningar

Genom föreläsningar och workshops utbildar vi era medarbetare inom områden som exempelvis hälsa, träning eller arbetsmiljö. Det kan vara allt från korta inspirationsföreläsningar till heldagsutbildningar. Ett upplägg som många av våra kunder efterfrågar är en gemensam föreläsning som sedan övergår till en ergonomirond eller auskultation av arbetsmiljön.