Tjänster & Prislista


Fysioterapi/Sjukgymnastik

Med den fysioterapeutiska behandlingen kan du förebygga, utreda eller behandla olika typer av smärttillstånd och funktionsstörningar. Det kan handla om allt från bedömning och behandling av en skada till rehabilitering efter en operation.

Pris: 625kr
Behandlingstid: 40 minuterAkupunktur 

Behandling med västerländsk akupunktur vid olika typer av smärttillstånd. 

Nybesök 40 min: 625 :-
Återbesök  30 min: 525:-
Friskvårdande Akupunktur 40 min: 675 :-Förebyggande friskvårdande behandling

Nyttja ditt friskvårdsbidrag via din arbetsgivare hos oss med 25% moms!  Skatteverket har förenklat riktlinjerna gällande friskvårdsbidrag och din arbetsgivare har nu möjlighet att godkänna friskvårdande behandlingar hos fysioterapeut för att motverka ömhet, stelhet eller om behandlingen är avstressande. Tänk på att du inte kan nyttja friskvårdsbidraget om det gäller behandling av en befintlig skada eftersom det då räknas som sjukvård. 

 Pris: 835 :-
Behandlingstid: 40 minuterHembesök

För dig som inte har möjlighet eller tid att komma in till kliniken erbjuder vi att komma hem till dig med portabel behandlingsbrits.*

Pris: 750:-
Behandlingstid: 30 minuter
*Priset kan variera beroende på hur långt vi behöver åka. Hör av dig till oss för bokning samt för att få reda på exakt pris.Massage

Medicinsk massagebehandling mot värk, smärta eller stela muskler i hela kroppen.  Det går självklart bra att använda friskvårdsbidraget till detta. 

Pris: 575 :-
Behandlingstid: 40 minuter

Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar!

Vi är en privatpraktiserande praktik utan anslutning till landstinget vilket är anledningen till att högkostnads- och frikort inte gäller för besök hos oss.
Har du inte råd med besöket men skulle väldigt gärna vilja träffa mig för en bedömning? 
Hör av dig till info@physioperformance.se så ser vi vad vi kan göra.